Een queeste door de Runen, een queeste door je eigen leven

Wat is dat nou, een Runenqueeste?
Tsja, dat is moeilijk uit te leggen, dat moet je eigenlijk ervaren.
Voor de mensen die al eens met Runen gewerkt hebben, is het misschien wel duidelijk geworden dat ze iets heRunenqueesteel aparts zijn. Runen, die hoekige letters van de Germanen, hun oorsprong in duisternis gedompeld, hun afkomst een geheim. Een vergeten taal, een fluistering in de krochten van de geschiedenis. En niet slechts letters, niet alleen een manier om te schrijven, maar ook magische symbolen, concentraties van energie.

Maar bovenal vertellen de Runen een verhaal. Het verhaal van ieders leven. En wat gebeurt er nou als je die Runen uitnodigt om elk, iedere maand het thema te zijn van jouw persoonlijke leven. Dan ga je twee jaar op ‘reis’. Op reis door je eigen ontwikkeling. Je begint daar waar je alles bekend is, je comfortzone, de veilige afgebakende omgeving van het zelf, dat je denkt te kennen. En dan komt de oproep!

Je maakt je klaar om op weg te gaan, nieuwe dingen van jezelf te ervaren, uitgedaagd te worden om voorbij je bestaande grenzen te groeien. Als je goed bent voorbereid, dan stap je de drempel over en ga je avonturen beleven tijdens de ontdekking van degene die jij behoort te zijn. Een dag per maand maak je kennis, beleef je, ervaar je de Rune van die maand aan den lijve. Niet theoretisch, maar door opdrachten, oefeningen, reizen in je geest, confrontaties en inzichten. Dan neem je de Rune mee de maand in en zal hij zich, ook mede door de thuisopdracht, in je persoonlijk leven openbaren. Dat gebeurt niet altijd even zachtzinnig, de Runen zijn niet subtiel. Het is wel altijd eerlijk en zuiver, en je leert, je ontwikkelt en je groeit.

Als je na twee jaar onder begeleiding van de laatste Rune weer ‘thuiskomt’, zal dat zijn zoals je dat doet na een lange enerverende reis. Je omgeving lijkt veranderd. Maar dat is het niet. Jij bent veranderd. Je bent gegroeid, sterker geworden en je zult veel duidelijker hebben waar je heen wilt met je leven en wat je behoord te doen.

Gun jezelf deze queeste op zoek naar je ware zelf!

Vanaf september starten er bij voldoende deelname een vrijdag- en een zaterdaggroep van de Tweejarige Runenqueeste. Er zijn nog plekken vrij!
Voor meer informatie, ga naar http://www.eruname.nl/?page_id=616.

Jelles BlogPermalink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *